Cautare

726 de rezultate pentru "gertner augustin alin" (6.55 secunde)
Pe fondul diminuarii drastice a fluxului de calatori, ca urmare a cresterii numarului de someri, transportul de persoane a scazut cu 40%, in timp ce transportul rutier de marfa a scazut cu 60%, in special la produsele frigo a declarat, miercuri, presedintele FORT Augustin Hagiu.
Oltenia nu are o strategie de dezvoltare pentru inovare Reprezentantul local al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, Biroul regional din Craiova, Augustin Corneanu, a mentionat ca regiunea Sud-Vest Oltenia este pe locul trei pe tara din punct de vedere al accesarii fondurilor pe Axa 2 a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", fiind atrase fonduri de peste 250 de milioane de lei.
Oltenia nu are o strategie de dezvoltare pentru inovare Reprezentantul local al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, Biroul regional din Craiova, Augustin Corneanu, a mentionat ca regiunea Sud-Vest Oltenia este pe locul trei pe tara din punct de vedere al accesarii fondurilor pe Axa 2 a Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", fiind atrase fonduri de peste 250 de milioane de lei.
Augustin Radescu Feb 29, 2016 at 21:22 Dupa parerea mea, decizia de a pleca din sediu este o gafa monumentala.
Universitatii nr. 2, Cluj Napoca Leonidas Timisoara - Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timisoara www.leonidas-online.ro facebook: Leonidas Romania
Este vorba despre Augustin Chirita (Victoria Branesti) si Flavius Cuedan (19 ani, din Arad), ambii urmand sa semneze cu gruparea alb-visinie in zilele urmatoare.
Lansarea va fi onorata de prezenta si discursurile unor personalitati din viata culturala, sportiva si politica a Romaniei, dintre care ii enumeram pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, Nicolae Manolescu (presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania), scriitorii Augustin Buzura si Radu Cosasu, actrita Iarina Demian, profesorii universitari Vasile Morar, Valeria Sitaru si Razvan Voncu.
Cand esti prezentat de Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, Nicolae Manolescu, Radu Cosasu, Augustin Buzura, Eugen Simion, Vasile Morar, Daniel Barbu, Iarina Demian, Marghit Sava, Razvan Voncu, Dan-Silviu Boerescu, Marius Mitran, iar salile sunt mereu neincapatoare, e o bucurie care depaseste un temporar calcul politic.
Multi filosofi, de la Fericitul Augustin la Bernard Williams, spun ca cineva minte daca incearca sa pacaleasca pe cineva cu vorbele pe care le spune.
Au lua cuvantul, cu aceasta ocazie, Marius Tuca, director Jurnalul National, Ion Iliescu, fost Presedinte al Romaniei, Bogdan Teodorescu, profesor SNSPA, academicianul Augustin Buzura si Andrei Nastase, fiul autorului.
Stefan Augustin Doinas Tot in 1957 este arestat Stefan Aug. Doinas si condamnat la un an de inchisoare, pentru omisiune de denunt.
Este cunoscuta intamplarea petrecuta pe drumul Damascului, cand, plecat sa-i persecute pe crestini, Saul se intalneste cu Iisus cel inviat si se converteste la crestinism, devenind, cum spune Fericitul Augustin, "din lup, miel, din persecutor infocat, un vestitor neobosit al Evangheliei, invatator si apostol al popoarelor".
Am vazut situatii in care, la Consiliul Culturii, functionarii de-acolo se bateau sa obtina un autograf de la Augustin Buzura.
Diana Bisinicu, Augustin Viziru, Mircea N Stoian, luptatorii K1 Bogdan si Andrei Stoica, Stefania Calofir, Anda June, Ornela Pasare, Marcel Toader si pilotul Daniel Onoriu.
- La Cluj, pionier a fost Augustin Pop, in 1996, urmat apoi, in plan ramificat, de Ruxandra Cesereanu. - Un alt centru reprezentativ in aceasta directie este Timisoara, unde activeaza Daniel Vighi, Viorel Marineasa si Lucian P.
Sfantul Augustin si Toma D Aquino spuneau ca ai dreptul moral sa urasti faptele si comportamentul oamenilor dar niciodata fiinta lor , esenta umana.
Impreuna cu Augustin, asociatul sau, si cu Medhi, noul sau angajat, acestia elaboreaza stratageme si inscenari imbatabile pentru a-si acoperi clientii.
Din distributia filmului prin care Iura Luncasu se reintoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sanziana Tarta, Virgil Iantu, Codin Maticiuc, Levent Sali etc.
Augustin , ideea de fericire este strans legata de Dumnezeu. El a descris fericirea ca evadare din timp, ca dobandire a bunului permanent.
De fiecare data cand aduc in discutie, in scrierile mele, conceptul de timp, imi amintesc de marturisirea Sfantului Augustin (din Confesiuni):
google-analytics.com